Denní menu »

Menu

JÍDELNÍ LÍSTEK

Polévky

Hovězí vývar
silný vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou
50 Kč
Česnekový krém
krémová polévka z pečeného česneku
50 Kč
Polévka dle denní nabídky 50 Kč

Předkrmy

Kachní paštika, jablečná zavařenina
paštika z kachních jater se špetkou tymiánu, šalotky, špeku a kapkou portského. Jablka z našeho sadu svařená z badyánem.
85 Kč
Tismický gothaj, naložený květák, cibule
uzenina od místního řezníka doplněná červenou cibulí, naším naloženým květákem a pečivem.
95 Kč
Sekané škvarky, okurky, petržel, pečivo
naše škvarky ochucené červenou cibulí, nakládanou okurkou a plocholistou petrželí, podávané s rozpečeným chlebem.
135 Kč
Hovězí tatarák, topinky
namíchaný tatarák s kapary, šalotkou a vejcem, dodávaný se smaženými nebo suchými chlebovými topinkami s česnekem.
225 Kč
Telecí jazyk, máslo, křen
pomalu dušený telecí jazyk s křenovou omáčkou zjemněnou máslem, podávaný s pečivem
195 Kč
Plato „pavlač“
na prkně, které je ideální k pivu nebo vínu najdete tismikcké uzené, klobásu restovanou na bílém víně, marinované žampiony, sýry z farmy krasolesí, naše nakládané okurky, křen, hořčici a pečivo
210 Kč

Hlavní jídla

Bramborové knedlíky, uzené, bílé zelí
knedlíky plněné uzeným masem podávané s karamelizovaným zelím a smaženou cibulkkou
145 Kč
Červená řepa, kozí sýr, vlašské ořechy
salát z pečené červené řepy s medem a koriandrem, doplněný kozím sýrem z farmy a vlašskými ořechy z naší zahrady.
175 Kč
Kuřecí roláda, houbová nádivka, smetanový pórek
roláda z vykoštěného kuřete plněná bylinkami podávaná s nádivkou z lesních hub na restovaném pórku se smetanou.
215 Kč
Steak z vepřové kotlety, cibulové brambory, vejce
grilovaná vepřová kotleta s kostí se sázeným vejcem podávaná s bramborami restovanými s cibulí a špekem.
235 Kč
Hovězí líčka, červé pivo, celerové pyré
pomalu dušená hovězí líčka na černém pivu podávaná s celerovým pyré.
245 Kč
Candát, bulgur, kapusta, lišky
grilovaný filet z candáta na salátu z bulguru s restovanou kapustou, plocholistou petrželí a liškami
265 Kč
Jelení ragú, červené víno, perníkové knedlíky
jelení kýta pomalu dušená na kořenové zelenině a červeném víně, podávaná s žemlovými knedlíky ochucenými perníkem.
275 Kč
Kachní prso, dýńové pyré, šalotka
kachní prso sous-vide a pyré s dýně pečené se šalotkou, a tymiánem nakonec zjemněné máslem a smetanou
295 Kč

Něco navíc

Malý přílohový salát z červené řepy 70 Kč
Restované brambory s cibulí a špekem 50 Kč
Hranolky 50 Kč
Pečivo 20 Kč
Omáčky dle nabídky 20 Kč

Pro děti

Hranolky, kečup 50 Kč
Kuřecí prsní řízek, hranolky 95 Kč
Poloviční porci můžeme připravit z vybraných jídel za 70% ceny.

Dezerty

Tvarohový dortík, rakytníková zavařenina
korpus z máslových sušenek s jemným tvarohovým krémem doplněný rakytníkovou zavařeninou.
75 Kč
Bramborové placky, jablečná zavařenina, kefír
smažené placičky z bramborového těsta obalené ve skořici s jablečnou zavařeninou s badyánem a kefírovou pěnou.
85 Kč
Čokoládový dort, vlašské ořevchy, slaný karamel
korpus z karamelových sušenek doplněný krémem z 60% hořké a 40% mléčné čokolády zdobený ořechy a karamelovou omáčkou
95 Kč

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Účtenka Vám bude vydána u pokladního zařízení, které se nachází ve výčepu.

Otevírací doba

Pondělí 11.00 – 22.00
Úterý 11.00 – 22.00
Středa 11.00 – 22.00
Čtvrtek 11.00 – 22.00
Pátek 11.00 – 23.00
Sobota 11.00 – 23.00
Neděle 11.00 – 18.00

facebook restaurace Pavlač Škvorec