Co a jak vaříme
Od roku 2015 jsme začali pracovat na našem snu o vybudování místa pro společenská setkávání, o zprostředkování dobrého jídla a zážitku z něj.
Není to ale jen o hezkém prostředí, o kvalitních surovinách a šetrném způsobu zpracování, o přátelské obsluze a nabízených službách. Je to všechno dohromady. Od samého začátku jsme usilovali o to, aby do sebe všechny dílky zapadly. Některé z dílků vyplynuly samy, jiné nám daly pořádně zabrat.
Rekonstrukce prostor trvala téměř tři roky. Jsme rádi, že nyní vás můžeme přivítat na Statku U Prahy, v příjemném interiéru a za hezkého počasí ve velké zahradě, kde se zabaví děti i dospělí.
Všechno jídlo, které jde z kuchyně na váš stůl si připravujeme sami. Od základů omáček po marmelády. Chceme mít kontrolu nad kvalitou a chutí našich jídel. U produktů, které si sami nedokážeme vyrobit dbáme na pečlivý výběr dodavatelů. Používáme také lokální produkty od blízkých farmářů.
Naše rautová menu jsou společenskou událostí, nabízíme také venkovní grilování, firemní coffee breaky a brunche pro předem domluvené skupiny.
Mít soukromého kuchaře není výsadou jen hrstky vyvolených. Při realizaci Vaší akce tu budeme proto, abychom maximálně naplnili Vaše očekávání.
více informací o Statku U Prahy: www.statekuprahy.cz
Těšíme se na shledání!
Aneta a Radek Pecháčkovi